keskiviikko 22. heinäkuuta 2009

PIELEEN MENNEITÄ PROJEKTEJA, Osa 1



Kun tarve ja tarjonta eivät kohtaa...


Kännykkäni soi klo 19:20. Näytössä vilkkuu ”Tuntematon numero soittaa”. Ihan vain mielenkiinnosta päätän vastata... onkohan soittaja pankkiiri Bwana Ngono Nigeriasta, vai onko se turkkilainen Karmal taas lentävien mattojen asialla. Kenties se onkin Ankelo Paskiaano, kelpo italialainen, tyrkyttämässä Parman kinkkua, edullisesti tukkuerissä...

Selvennykseksi mainittakoon että toimenkuvani johdosta joudun silloin tällöin kaikenlaisten kansainvälisten ”bisneshakkereiden” pommittamaksi, puhelimitse tai sähköpostitse. ”Ilmoittamalla pankkitilinne numeron, tunnukset ja salasanat, voimme vahvistaa USD 10.000.000 siirtämisen tilillenne, sen jälkeen, kun olette ensi tilassa suorittanut vaadittavan varainsiirtoveron, USD 10.000 oheiselle tilillemme.”

Tällä kertaa soittaja olikin lehtimyyjä, ja voip-puhelu Kanarialta tai jostakin Espanjasta.

- Meillä olisi nyt aivan huippuedullinen tarjous XYZ-lehdestä juuri sinulle Kari.
- En tarvitse tuota lehteä.
- Minä en kysy tarvitsetko, eihän kukaan tarvitse – vaan oletko kiinnostunut pitämään itsesi ajan tasalla alasi asioissa, haluatko elää ajan hermolla?

BINGO!

Paras kuulemani myyntiesittely, tarpeen luominen yhdellä lauseella, ja asiakas on koukussa.

- No onhan se niinkin, mutta ajan tasalla ja hermolla pysyäkseni elän tässä hetkessä, enkä lue lehdistä jo kertaalleen tapahtuneita, menneitä asioita, vastasin.
- Aivan, mutta kun ymmärtääkseni joudut työksesi juoksemaan bisneksen perässä, niin eikö tämä helpottaisi työtäsi?
- En juokse bisneksen perässä, minä menen sitä vastaan... Kiitos vaan tarjouksestasi, hyvää illanjatkoa, moikka.

- Klik. Linja sulkeutui.

"Karaistunut myyjä ei pettymyksistä lannistu, vaan jatkaa rinta rottingilla, kohti uusia pettymyksiä..."

73, Kari OG5M

1 kommentti:


  1. Laina tarjous kaikista 2% korolla

    Jos tarvitset taloudellista apua, älä epäröi ottaa yhteyttä. Voit saada lainaa on välillä 2.000 € ja 1.000.000 € erittäin suotuisin ehdoin laillisesti ja luotettavuutta. Jos haluat lisätietoja rahoitusjärjestelyistä, ota yhteyttä sähköpostitse. E-mail: infoslaina@gmail.com

    VastaaPoista